torsdag

OCH SÅ BLEV DET TORSDAG.


Hej sköna torsdag.
Det här mumsade vi i oss igår. Bästa mannen vaknade till bulldoft i hela stugan.
Efter frukost bestämde vi oss för att åka till släkten en sväng. Vi packade in oss i bilen med barn, hund och nygräddade bullar och det luktade bullbak i bilen hela vägen fram. Hos dom blev det catchUp prat och bullfika. Och vet ni dom hade fått kattungar som låg i skottkärran i ladan. 




 Det här blev min favorit. Sååååå himla söt. Man smälter ju. Ville stoppa ner den i fickan och smugla hem den och gömma den under täcket så att inte bästa mannen skulle upptäcka den men den fick stanna kvar hos sin mamma i skottkärran.




Lillebror börjar bli stor nu. Killen är ju redan fyra och 1/2 månad så vi tycker tiden är inne för att provsmaka gröt. Man har ju hört att i början blir det mest sull och sånt och allt hamnar utanför och det stämde ju ganska bra. Men det såg iallafall ut som han tyckte om smaken. Skrattade och log så allt rann ut igen.
 Min lilla skatt.





Vi trotsade det gråa vädret idag och tog en skogspromenad. Mulet men inget regn. Säger det igen tystnaden, där var den igen. Älskar den här platsen. Favoritplatsen. Dom enda vi möter på vägen är vita och mjuka och säger bäääää.
 Lillebror somnade som vanligt i vagnen och sov hela turen. Storebror badade i bäcken och fick springa med lukt i nosen och duktiga han spårade upp några pippin.
Själv gick jag och letade stenar. Vackra stenar som ska få följa med hem och få en fin plats på altanen.







Njut resten av torsdagen. För det ska jag göra.


KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar