tisdag

ÄLSKADE UNGE.



God morgon.


Att starta dagen med världens vackraste är det bästa som finns. Du vaknar till en liten röst som ligger och småpratar i rummet bredvid och när du går in ligger han där med det största leendet och mjukisdjuret i armarna och vi är inne på tredje natten nu och det går ju bara så bra så innan den här veckan är slut sover han hela natten,det är jag säker på.






Den här lilla killen har minnsan börjat röra på sig. Han kommer inte så långt men plötsligt så händer det och då är det slut på att sitta stilla och mor undrar vart tog bäbisen vägen?








Att vakna tidigt och kunna sitta med en kopp rykande hett the och se solen gå upp i det stora fönstret är något jag älskar i mitt nya hus. Allt är tyst och det enda jag hör är Lillebrors tunga andetag i babycallen. Ja, att vakna före klockan sex har sina fördelar när du vet att han somnar snart igen efter lite barnprogram på tv. Det är då mor passar på att njuta lite av den där lilla baramigochtystnadentiden som så sällan dyker upp.

Idag ser det ut att bli en vacker dag, men kall. Men det gör inget för vi ska promenera bort till mamman längre ner i gatan och träffa alla andra fina mammor. Det blir nog en bra dag det här. 

Önskar dig en vacker tisdag.


KRAM




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar