måndag

DET ÄR FINT MED MÅNDAGAR OCKSÅ.



Jag gillar december.
Det är så härligt att göra fint hemma, dricka glögg och äta pepparkakor. 

Idag var vi minsann uppe tidigt och brrrr vad kallt det har blivit. 15 grader inne är lite för kallt för mig altså. tur att den nya kaminen kommer snart. Dagen har vi tillbringat med goda vänner på finaste platsen - Bærums Verk. Startade med lussefika hos bästa tjejerna på jobbet och så kom finaste mammorna med kids. Några fler julklappar fick följa med hem idag och lite ny julgranspynt.

Så ja, det går att njuta av en måndag också.




Jag är lite osäker på om ni förstod söndagens Adventskalender eller om det bara var så att det fattades intresse. Tanken var ju att ni ,om ni ville skulle skriva erat namn i kommentarfältet under blogginlägget och då vara med i utlottningen av ett armband och så gilla och dela Helteenkeltendalkullas facebook sida.
Men.
Det kom ju inga namn så det blev ju ingen utlottning. Men det stod ju ett fint namn på facebooksidan så grattis Amelie då kommer det ett armband till dig i posten! Är du snäll och skickar mig din adress.


Nu ska jag ha lite tillsamanstid med min kärlek.
Vi ses väl imorn?


KRAM



3 kommentarer:

  1. Det er litt vanskelig å kommentere pga den koden man må skrive inn... Jeg har prøvd maaange ganger, men det skjer oftest noe tull... :(

    SvaraRadera
  2. Hmmmm det hørtes ikke bra ut :( Tror ikke jeg får gjort så mye med det men skal sjekke det ut! Takk for at du sier fra :)

    SvaraRadera
  3. Anette!
    Kunne du ha prøvd nå igen og se om det er lettere og legge igen en kommentar :-/

    SvaraRadera