fredag

Att ha den bästa kärleken men med ett hjärta som svämmar över.


 
Det känns i hela kroppen.
 
Jag är ensam hemma och för första gången är vi ifrån varann, jag och lillebror. Det känns som hjärtat svämmar över men jag kämpar på och tårarana har slutat rinna nu och jag tror jag ska klara en hel helg utan mina kärlekar. Jag är ju bara mamma så det är väl naturligt att hjärtat svämmar över av kärlek och jag undrar hur jag ska kunna älska ett till barn lika mycket? Men mina fantastiska väninnor säger tryggt till mig, att jo det finns plats i hjärtat till fler så då mår jag bättre.
 




 
Imorgon siktar jag på en bra kväll för det behöver jag verkligen nu. En kväll med bubbel, skratt och massor av god mat med dom bästa som jag saknar så mycket. Och på söndagen ska dom få vakna av kaffe doften som sprider sig i huset och vi ska njuta av en fantastisk lång frukost medan vi ser dimman lätta över åkrarna.
 
Det blir nog en fin helg det här tror jag.
 
Trevlig fredag kväll.
 
 
 
 
 


2 kommentarer:

  1. Så utrolig godt du skriver Linda. Og jeg kjenner så godt igjen den følelsen. Har problemer med å fordele kjærligheten mellom gutta mine noen ganger jeg selv om den store bare er 8 mnd yngre enn meg ;)
    Håper du koser deg masse med jentekveld. Det hørtes såå koselig ut. Selv har jeg niesene mine på besøk.
    Vi prates.
    God klem fra meg :)

    SvaraRadera
  2. Hei Elin!
    Takk for at du skriver, er altid like hyggelig og få litt feedback :)
    Det ble en veldig hyggelig jentekveld og det gav mersmak så nå gleder jeg meg veldig til vår jentekveld som ikke er lenge til!
    Ha det så fint så lenge!
    KLem

    SvaraRadera