torsdag

MIN UNDERBARING.



Hejsan.


 Min underbaring. Skapad av mig. Ser ni några likheter mellan mig och Lillebror? Jag hör bara att han är pappa upp i dagen och att han bara blir mer och mer lik sin pappa. Fast det gör ju förstås inget för det finns ju en grund till att just han är pappan till Lillebror.








Nu är vi hemma hos Bestemor jag och Lillebror och här ska vi mysa runt hela helgen. Vi ska gå tur längs med havet, äta god mat, skratta, leka och läsa böcker och ja bara umgås och ha massa kvalitetstid. 
Riktigt skönt ska det bli. 

  Ja, så här ser det ut nu för tiden när Lillebror äter. Han har upptäckt sin tunga och att med den kan man grimasera. Man kan ju inte annat än att skratta när man ser honom. Så just nu åker en god del av maten ut igen istället för ner i magen.


Finaste kvällen till dig som läser.


KRAM


För dig som undrar så ska pappan i huset ut och jaga hela helgen.

2 kommentarer:

  1. Nog kan jag se lite drag av mamma Linda i bilderna. Eller är jag kanske bara snäll nu? Tänker att dragen kring munnen och munspelet för mig ser lite bekant ut:) Hoppas ni får en underbar myshelg. Kram

    SvaraRadera
  2. Så snäll du är! Tack för det. Måste ju säga själv också att när jag ser på gamla kort från när jag var liten så ser jag också att han gör samma miner som mig så jag tycker också att munnen är samma som mig.
    Ha en fantastisk helg du med.
    Kram Linda

    SvaraRadera