torsdag

FROM WHERE I STAND.



Äntligen färdigt.


Så här fint blev det när det äntligen blev färdigt. Bokskåpet blev svart och passar så mycket bättre in nu än när det var brunt och jag är så himlans nöjd. Kuddarna är från finaste Tolfesbo, askarna är från House doctor och doftpinnarna är clean cotton från Kremmerhuset och doftar fantastiskt rent och friskt. Den gamla trälådan ni ser fungerar som barskåp.









 Lillebrors rum är äntligen färdig målat så idag ska det piffas med säng, lampor, tavlor och diverse fint. Det kliar nästan i fingrarna av att kunna börja så jag tror jag börjar nu!


Vacker torsdag.



KRAM

6 kommentarer:

  1. Så fint du går det :) Har funderingar på att inreda med trälådor som hyllor i min nya lgh, var får man tag på sådana?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Tack för fina ord.
      Jag har köpt mina lådor i blomaffärer :-)
      Bla hos Plantasjen, finns det i sverige?

      Det skulle nog bli väldigt fint, man kan använda dom till så mycket!

      Kram Linda

      Radera
    2. Aha :) Ja det finns plantagen i Sverige! Ska svänga förbi och se om de har några lådor idag. Tack för tipset! You lade my day:) kram Sara

      Radera
    3. Bara trevligt att kunna hjälpa :-)
      Lycka till med letandet!

      Vart bor du nånstans nu förresten?

      Happy fredag min vän

      Radera
  2. Men Linda var fint Du gör! Du är duktig på att sätta ihop saker & ting. Fina möbler i Hytten oxå. Vi håller på och renoverar matrummet & finrummet hemma. Tänkte ha lite möbler i drivved & mixa med lite andra träslag. Är ute efter ett fyrkantigt soffbord i drivved. Men i Borlänge finns det inte så många såna att hitta. Lycka till med Lillebror´s rumfix. Kram Anna S i Borlänge

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Tack för fina ord Anna:-) Spännande med lite nytt, tycker alltid det är lika roligt att renovera. Tycker också drivved är himlans fint. Allt vi har på hytta i drivved har vi gjort själva. Det är faktiskt inte så svårt. Men kanske svårt att hitta material i Blge? Har du sökt på nätet? Kanske finns nåt att beställa!

      Kram Linda

      Radera