lördag

FÖR EN GÅNGS SKULL.

 
 

Det är W E E K E N D.

 
 
Och för en gångs skull gör vi nåt tillsammans som en familj under helgen. För som oftast är det ju renovering i huset varje helg. Men idag har vi haft en perfekt lördag och det har strålat av glädje ur ögonen på Lillebror, dom där vackra blåa ögonen som man drunknar i. Det är hos våra älskade vänner vi varit idag för att titta på dom nya kalvarna som precis har kommit. Och hur söta var inte dom.
 
 


Lillebror oooade och åååade och pratade med korna och när våran vän startade traktorn så sprack han opp i det största leende ni kan tänka er. Att få se dessa djur och maskiner i verkligheten istället för i boken är bara helt perfekt och det syns på hela Lillebror. Älskade unge!
 



 
Resten av dagen gick åt till att förbereda morgondagens kalas, det sista. För nu får det räcka med 1års kalas! Man ska väl inte skämma bort ungen att tro att man firar i fem hela dagar, tihi...
 
Boret är dukat och bullar och annat gott är bakat så nu fattas bara städningen imorn och så kan kalaset börja och hur trevligt blir inte det. Vänta och se, bilder kommer imorgon.
Och det var den lördagen. Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa med min kärlek.
 
Trevlig helg.
 
KRAM
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar