onsdag

Att låsa in sig.

 
 
 
Det är svårt att sätta fingret på varför.
 
 
Men ibland vill man bara låsa in sig och vara för sig själv och bara ha fokus på en sak i taget.
 Sån är det just nu.
Kontoret har fått en makeOver och det är sånt som håller mig lugn när jag kan pyssla med mitt och slippa tänka på måsten. Så jag tar en dag i taget så blir det nog bra till slut.
 
Och ja, jag blev ganska nöjd faktiskt.
 
 








Nu räknar jag timmarna innan kärleken åker imorgon. Det är ju nu det börjar när man har en jägare i huset. Men det är imorgon, det. Nu blir det mys och gos i armkroken.
 
 
Kramar.
 


2 kommentarer:

  1. Linda!
    Kan du ikke komme å rydde mitt hobbyrom også? Der er det bare kaos ;)
    Jeg konsentrerer meg også veldig mye bedre når det er ryddig rundt meg - altså ikke nå om dagen. Hodet mitt stresser med bestillinger, letohallen, ny utstilling, og det at letohallen har mest antikviteter. Jeg er jo en pusse opp dame. Puh! Har vært på brukshallen i Eidsvoll i dag. Aldri vært der før og de trodde også at de solgte gull. Men litt ble med meg hjem, men det var selvfølgelig også ting som skal pusses opp. En tur til Jessheim om et par timer. Håper på bedre flaks der. Jeg må få hentet kurvene mine hos deg snart også.
    Og der fløy fingrene avgårde gitt:)
    Håper du har en flott dag.
    Klem fra meg :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Elin!
      Det skulle jag gärna gjort om det fanns tid och ork :-) Och du ska se att om inte så länge så är det kaos på detta kontor igen!
      Kom och hälsa på en dag då och drick lite kaffe :-)

      Radera