måndag

Måndag igen.

 
 
 
 



 
Det är verkligen måndag idag.
 
En måndag som startade tidigt med Lillebror på dagis och mig och kärleken i kö för att hinna i tid till våran ultraljudtimme. Den där känslan av att snart få börja om kommer sakta smygande och jag börjar längta efter att få se det lilla livet som jag bär på. Men det är fortfarande två månader kvar innan vi får se våran lilla bäbis.
Efter ultraljudet tog vi en sväng förbi en vän som fått en helt speciell plats i mitt hjärta. Vissa personer känner man på en gång att man hör ihop med och G är en sån vän. Vi fikade och tittade på deras nya vackra hem som jag vet kommer att bli helt fantastiskt fint när det blir klart. Och jag fick med mig något helt fantastiskt hem som jag ser fram emot att göra något vackert med. Tack G.
 
Det har varit en fin måndag men nu hittar ni mig i pyjamasbyxor och stickad tröja uppkrupen i soffan med en filt och den obligatoriska gravid cravingen, varm choklad.
 
 
Kram och fin måndag kväll.
 
 


2 kommentarer:

  1. Dine innlegg er så koooselige :)
    Og så fint du har gjort det hjemme. Og ja, jeg kjenner den følelsen av at man nesten sprenger av lykke innvendig når man ser på sine søte små.
    Kos deg med sjokoladen din. Er lov det :)
    Kos og klem fra meg :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Takk Elin!
      Nå brenner det i fingrene for og få pynte til jul snart, kan nesten ikke vente ;-)
      Håper vi ses snart igen!
      Klem

      Radera