lördag

 
 
Alltså. Vilken lördag.
 
 
 


Med risk för att bli tjatig men detta väder, hur underbart är det inte?..
Ibland behöver det inte vara mer avancerat än så när man har semester. Bara man har vädret så spelar det liksom ingen roll vart man är och vi är verkligen inga [ dra utomlands och ligga på stranden människor ] inte än iallafall. Vi har det helt perfekt ändå med våra underbaringar. 2åringen kunde inte haft en bättre sommar.
 
 Han har klappat kaniner och ropat hej till björnen, matat hönor, badat i havet och ropat mera mera mamma när vi plockat snäckor i en hink, kiknat av skratt när han åkt bergochdalbana med pappa, jublat av glädje när vattnet sprutat honom i anskiktet när pappa körde fort med båten och konstaterat att det var ju faktiskt inte så farligt att åka båt när vi väl startade motorn, han har klappat fisken som pappa fick på kroken och som vi sen mumsade i oss till middag, han har hoppat från stenen hos tante Mait og Kåle (vi kan ju inte säga bokstaven R än) , tittat skeptiskt på pappa när han plockade upp en sjöstjärna från havet men petade försiktigt på den ändå.
Och minsten han bara hänger med och skrattar hejdlöst när storebror apar sig och ropar Sjeppa! För det är det han kallas av storebror, våran lilla Jesper.
 
 











Ungarna. Dom behöver ju faktiskt bara kärlek. Och tid.
Och ja, det är dagar att leva av det här.
 
Det är helg. Verkligen helg.
 
 
 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar