söndag

 
 
Maj är här.
 
Långhelg och det är bara början av maj, men det är varmare nu och det där med att vara hemma tillsamans är ju som bomull mot hjärtat.
Himmel vad vi hinner med mycket dom här lediga dagarna.
 
Kärleken har tvättat huset för nu ska det minsann få det där utseendet som jag så länge har väntat på och ni kan ju gissa vilken färg det blir, svart och vitt såklart. Lite annat smått och gott vi hunnit med också är att dona lite nere i källaren, något vi aldrig blir färdiga med, känns det som.
 
 

Sovmorgon har vi också fått av våra små änglar och säg den som inte älskar att mysa och ligga länge i sängen en lördagsmorgon. Även om lilla J vaknar tidigt ibland så kan man ju inte annat än att älska ungen när han ligger där och pratar och lyssnar på sina egna glädjeskrik.
 


 
I dag har vi varit på 3års kalas hos den här fina trollungen, man kan ju inte annat än älska hennes härliga humör som smittar av sig på både liten och stor. När mamman sa att vi skulle sjunga för henne sprang hon jublande in med ett strålande leende. Älskar uppmärksamhet? Ja :)
Hipp hurra för dej Julie.
 
 




I lördags var jag torgkjärring igjen. Mysigare ställe ska man leta efter.Det var hos Grønne hjerter och ligger på Eidsvoll Verk. Jag har stått där förut och det var lika trevligt den här gången. Det är som en godisbutik för inredningsfreak om man ska beskriva marknaden för över medel interiör intresserade och har du inte varit hos Grønne hjerter än så borde du absolut svänga förbi en dag.
 

 
 
 
 Och så startar den. Den nya veckan.
 
Kram på er.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar